APP laten maken Haarlem

No Pulp jouw app laten maken betekent direct samenwerken met een club app developers die allen streven naar het best mogelijke resultaat. Tijdens het ontwikkel procces houdt één vaste contactpersoon die regie in handen. Wij bouwen jouw Android en/of iOS apps graag native of in React-Native.

App laten maken Haarlem

APP bouwen meer dan enkel development

Het laten maken van een goede app in Haarlem betekent meer dan enkel bouwen van de techniek. Daarom ontzorgt No Pulp jou vanaf idee tot de uiteindelijke lancering, juist om te zorgen dat jouw app wél een succes wordt! Daarom beginnen wij altijd met het maken van analyses en een strategisch plan. Zo begrijpen wij wie jouw doelgroep is, welk probleem de app moet gaan oplossen en welke functionaliteiten daar voor nodig zijn.

Stappenplan

 1. Jouw ambitie
  Elke app is anders en uniek, daarom horen we graag wat jouw ambitie is en welk doel jij wilt behalen met jouw app. We denken met je mee en brengen alle onderdelen in kaart waar je mogelijk nog niet aan gedacht hebt.

 2. Huidige positie
  Wat is de huidige positie van de organisatie ten opzichte van de concurrentie en wat is de strategie die gehanteerd wordt. Deze aspecten moeten in kaart gebracht worden voordat de app ontwikkeld wordt.

 3. Doelgroep
  Om de app een succes te laten worden is het belangrijk om de doelgroep helder in kaart te brengen. De doelgroep bepaalt namelijk in belangrijke mate de vormgeving van de app, de functionaliteiten en de hiërarchie.
 4. Propositie
  Wat beloof je de gebruiker als hij de app gaat gebruiken en welk verdienmodel hanteer je voor jouw app?

 5. KPI's
  Om te bepalen of jouw app een succes wordt is het essentieel om van te voren duidelijke KPI's te bepalen om na lancering te meten of jouw app het gewenste resultaat bereikt.

 6. Scope MVP
  Op basis van alle factoren stellen we de scope op. Hierin wordt beschreven aan welke wensen en eisen de applicatie moet voldoen. Dit is de leidraad voor het gehele project. Hierin wordt ook uiteraard rekening gehouden met het beschikbare budget.

 7. Design
  Vervolgens begint het echte werk! De ultieme gebruikerservaring staat altijd voorop. We zijn in staat om ruwe ideeën al in een paar dagen te visualiseren, maar de uitwerking van ideale “user-flows” vergt een gedegen aanpak waarbij het valideren centraal staat. Enkel daarna wordt je app visueel uitgewerkt en zie je hoe het eindproduct eruit komt te zien.

 8. Development
  Wanneer onze designers klaar zijn met jouw ontwerp, gaan de developers aan de slag. Alle facetten komen bij elkaar en de app wordt een werkend geheel! We werken in tweewekelijkse sprints, die we afsluiten met een demo en testfase.

 9. Launch
  Moment X: de lancering van jouw app! De app is ondertussen uitgebreid getest op de nieuwste versies van iOS en Android en klaar om aangemeld te worden in de app stores.

Kunnen we je ergens mee helpen? 👋

Heb je een uitdaging? Je kunt altijd contact met ons opnemen, wat je vraagstuk ook is.

Plan een discovery call