Glimworm TMS

Licht in de TMS-duisternis.

Glimworm TMS optimaliseert logistieke processen en stroomlijnt transportactiviteiten. Verhoog de efficiëntie, verlaag de kosten en verbeter de klanttevredenheid. Wegvracht, luchtvracht en zeevracht in één programma.

De uitdaging

Als toonaangevend softwarebedrijf begrijpen wij bij No Pulp de uitdagingen waarmee moderne expediteurs worden geconfronteerd bij het plannen, beheren en factureren van transporten. Toen Glimworm, een gerenommeerd bedrijf in de transportsector, bij ons aanklopte, wisten we dat we een krachtige en efficiënte oplossing moesten creëren die aan hun specifieke behoeften voldeed.

Onze Aanpak

Met ons diepgaande inzicht in de transportindustrie en onze expertise in het ontwikkelen van op maat gemaakte softwareoplossingen, hebben we een geavanceerd Transport Management Systeem (TMS) gecreëerd dat speciaal is afgestemd op de behoeften van Glimworm.

Onze aanpak begon met een grondige analyse van de huidige processen en uitdagingen van Glimworm. We werkten nauw samen met hun team om een diepgaand inzicht te krijgen in hun workflow, logistieke vereisten en specifieke functionaliteiten die ze nodig hadden om hun bedrijfsvoering te optimaliseren.

Met deze waardevolle informatie in gedachten, kozen we ervoor om het TMS op te bouwen op basis van het krachtige Laravel-framework. Laravel staat bekend om zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor het de ideale keuze was om een robuust en toekomstbestendig systeem te ontwikkelen dat aan de groeiende behoeften van Glimworm kon voldoen.

Resultaat

Het resultaat van onze samenwerking met Glimworm is een indrukwekkend Transport Management Systeem dat hun transport- en projectlogistiek vereenvoudigt. Met Glimworm TMS kunnen zij nu moeiteloos transporten plannen, offertes uitbrengen en alle transportoperaties beheren en monitoren via één geïntegreerd platform.

Een van de opvallende kenmerken van Glimworm TMS is de mogelijkheid voor direct online betalen, wat resulteert in snellere betalingen en een efficiëntere financiële workflow. Door naadloze integratie met het online systeem en geïntegreerde facturatie, kunnen klanten van Glimworm nu eenvoudig betalingen verrichten en wordt dubbel werk voorkomen.

Om te bewijzen dat Glimworm TMS de ideale oplossing is voor expediteurs, bieden we een gratis gepersonaliseerde demo aan. Hiermee kunnen zij het systeem zelf ervaren in een omgeving die is afgestemd op hun specifieke behoeften, voordat ze zich volledig engageren.

Bij No Pulp zijn we trots op ons vermogen om op maat gemaakte softwareoplossingen te bieden die voldoen aan de unieke eisen van onze klanten. Met Glimworm TMS hebben we de transport- en logistieke processen van Glimworm getransformeerd, waardoor zij hun efficiëntie hebben verbeterd, kosten hebben verlaagd en klanttevredenheid hebben vergroot.

Kunnen we je ergens mee helpen? 👋

Heb je een uitdaging? Je kunt altijd contact met ons opnemen, wat je vraagstuk ook is.

Plan een discovery call