Hosting & Support

Wij zorgen dat jouw website of webshop super snel laadt. Hierdoor blijft jouw gebruiker niet alleen langer op jouw website maar stijgt jouw positie in de zoekmachine ook.

Hosting

Alle websites en webshops die wij bouwen hosten wij zelf. Dit omdat onze servers precies zo zijn ingesteld om de webpagina's binnen ons CMS zo snel mogelijk in te laden. Ook kunnen wij jou dan het beste helpen als jouw Online partner, geen 4 losse partijen meer die steeds naar elkaar wijzen als er iets mis gaat maar gewoon één aanspreekpunt. Al jouw pagina's (dus ook webshop categorie pagina's) laden in binnen een seconde.

Support

Niks zo vervelend als bezig zijn met je website en moeite ondervinden met het plaatsen van een nieuwe tekst of het toevoegen van een product. Daarom zit in al onze abonnementen standaard Support binnen een SLA. Niet iedere keer uurtje factuurtje, maar binnen een fair-use constructie helpen wij jou gewoon gratis binnen jouw abonnement.

Neem contact op

Waarom No Pulp

12 jaar ervaring

No Pulp heeft ruim 12 jaar online ervaring op het gebied van techniek en marketing. Hiermee helpen we jouw bedrijf naar the next level.

Brede ervaring

Ervaring met MKB, corporates en overheden. Maar het liefst helpen wij ondernemers met een unieke dienst of product.

Maatwerk oplossingen

Wij werken altijd op maat. Dit houdt in dat we de beste oplossing kiezen voor jouw bedrijf, zonder tussen de lijntjes te hoeven kleuren.

Specialisatie

No Pulp heeft specialisten in huis voor vele diensten. Hierdoor zijn wij een one-stop shop en zijn er geen vele onnodige schakkels.

De 4 pijlers

Wij werken vanuit 4 pijlers: strategie - content - design - techniek. Op deze manier bent u er zeker van dat uw online-project zal slagen.

Rapportages

Door altijd te werken met rapportages bent u er zeker van dat uw doelen ook daadwerkelijk bereikt worden. Geen loze beloftes meer.