Mobiele applicatie laten maken

Mobiele app laten ontwikkelen door No Pulp? Wij ontwikkelen mobiele apps op maat. Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van apps, als organisatie kun je daarom niet achterblijven met het ontwikkelen van een mobiele applicatie.

Mobiele app laten bouwen

Waarom een mobiele app laten bouwen? Mobiele apps zijn populair! De gebruiker is gewend geraakt aan het ontvangen van relevante informatie op ieder gewenst moment via de smartphone. Daarmee is de smartphone méér dan een communicatiemiddel. Steeds meer bedrijven ontwikkelen mobiele apps om de doelgroep te voorzien van relevante content of om bedrijfsprocessen te versnellen en te vereenvoudigen.

Verpersoonlijking

Ook is de smartphone een verpersoonlijking van de gebruiker. De gebruiker installeert apps waarmee hij zich kan identificeren; apps die veelvuldig gebruikt worden door vrienden, familie en kennissen. Hierbij kun je denken aan apps van bepaalde merken, dagbladen, voetbalclubs en spelletjes. Wij bouwen apps voor alle platformen: Android, iOS en HTML5.

Loyaliteit

Het bouwen van een mobiele applicatie is dan ook vooral interessant voor het opbouwen van loyaliteit, bijvoorbeeld door het bijhouden van punten bij aankopen via een app in plaats van de traditionele klantenkaart. Ook door middel van het combineren met bijvoorbeeld iBeacons is het mogelijk om gebruikers precieze push berichten te sturen als ze zich in een gedeelte van jouw winkel bevinden.

Direct communiceren met jouw doelgroep

Het MKB is de laatste jaren bezig met de vraag hoe men hun doelgroep moet bereiken. Dit heeft de ondernemer veel extra werk opgeleverd, maar niet zelden te weinig omzet. Speciaal voor deze bedrijven maken wij Apps met een duidelijke doelstelling: omzet genereren door uw vaste klanten op de hoogte te houden van acties, evenementen en ander nieuws.

Neem contact op

Waarom No Pulp

12 jaar ervaring

No Pulp heeft ruim 12 jaar online ervaring op het gebied van techniek en marketing. Hiermee helpen we jouw bedrijf naar the next level.

Brede ervaring

Ervaring met MKB, corporates en overheden. Maar het liefst helpen wij ondernemers met een unieke dienst of product.

Maatwerk oplossingen

Wij werken altijd op maat. Dit houdt in dat we de beste oplossing kiezen voor jouw bedrijf, zonder tussen de lijntjes te hoeven kleuren.

Specialisatie

No Pulp heeft specialisten in huis voor vele diensten. Hierdoor zijn wij een one-stop shop en zijn er geen vele onnodige schakkels.

De 4 pijlers

Wij werken vanuit 4 pijlers: strategie - content - design - techniek. Op deze manier bent u er zeker van dat uw online-project zal slagen.

Rapportages

Door altijd te werken met rapportages bent u er zeker van dat uw doelen ook daadwerkelijk bereikt worden. Geen loze beloftes meer.