Online strategie

Strategie is belangrijk, het geeft richting aan je project. Wie ben je en wat straal je uit? Wat heeft jouw bedrijf nodig om de richting op te gaan die je voor ogen hebt?

Analyse

Als je niet weet waar je heen gaat, dan kom je er altijd". Dat is een mooie quote, maar waar wil je echt naar toe met je organisatie? Gezamenlijk gaan we op zoek naar jullie identiteit, het unieke haakje waaraan we alles ophangen.

Concepting

Door je écht in te leven in je klant, krijg je een heel duidelijk beeld van zijn wensen en behoeften. Wat heeft hij op welk moment nodig? Op deze manier kun je een optimale klantbeleving bieden, die jou onderscheidt van de concurrentie!

Content

Door de klant centraal te zetten en structurele content te leveren, kun je digitale impact maken. Slim gebruik maken van de keywords, business intelligence en het opstellen van een contentkalender zijn tools die helpen je doelen te verwezenlijken.

In de analytische fase gaan wij in op het (zoek-)gedrag van je bezoekers. Wij analyseren je social media kanalen en kijken welke bruikbare content al aanwezig is. En dat is vaak meer dan je denkt! Daarnaast nemen wij je Google Analytics onder de loep en maken wij gebruik van benchmarking. Alles om jouw online aanwezigheid scherp en helder te krijgen!

Ook is weten wie je klant is en wat hij of zij nodig heeft op welk moment essentieel. Daar draait het om in deze strategische fase. Met behulp van design thinking, het in kaart brengen van de customer journey en het uitwerken van persona's, leer je jouw klant als geen ander kennen.

Meer weten? Neem contact op