CTO as a Service

Maak gebruik van ons jarenlange ervaring en ons technisch leiderschap geleverd op een CTO as a service basis om uw meest ambitieuze bedrijfsideeën tot leven te brengen, met minder risico's, minder kosten en meer resultaten! No Pulp biedt dit aan als een flexibel maandabonnement voor CTO advies en toezicht, voor kleine tot middelgrote startups en scaleups.

Plan een discovery call

Flexibel geleverde virtuele CTO-diensten van topniveau.

Wij helpen start-ups en groeiende MKB-bedrijven technische voortvarendheid te bereiken door middel van flexibele CTO-as-a-Service contractmodellen. Of je nu behoefte hebt aan een onbevooroordeeld advies over je oplossing, de technologische leiderschapskloof wilt dichten of voortdurende ondersteuning zoekt van een uitstekende virtuele CTO - we doen het allemaal en blijven inspelen op jouw veranderende behoeften.

CTO consulting

De virtuele CTO leidt je door de discovery-fase, het kiezen van de optimale tech stack, het beoordelen van de ontwikkelingskosten van je product en het doorlichten van het juiste talent of het oplossen van specifieke technische problemen in latere ontwikkelingsfasen.

frontendFull-time CTO

Als CTO as a Service-leverancier bieden we je het voordeel van een in-house expert, die naadloos integreert in het team en voortdurend technische begeleiding van topniveau biedt.

Fractional CTO

frontend.Onze CTO-as-a-Service ondersteunt uw project op ad-hocbasis door een onafhankelijke audit van uw product en processen uit te voeren, advies te geven over product- en technologiestrategie en toe te zien op de implementatie van de nodige veranderingen.

Interim CTO

Wij zorgen voor bedrijfscontinuïteit en leveren technisch leiderschap en expertise die intern ontbreken terwijl u op zoek bent naar een permanente CTO.

CTO as a Service: Waar we jou mee kunnen helpen

Als CTO as a Service dienstverlener met vele jaren ervaring in het begeleiden van complexe en innovatieve projecten, passen we onze vaardigheden toe om je te helpen technische topkwaliteit te bereiken. Ongeacht de uitdaging - of het nu gaat om het leiden van je R&D-team, het toewijzen van middelen en budget, of het samenwerken met belanghebbenden binnen de directie - wij zorgen ervoor dat je bedrijfsdoelen en het ontwikkelingsproces hand in hand gaan.

Projectplanning

Binnen onze CTO as a Service samenwerking helpen we je bij het opstellen van een businessplan, een technische strategie en een projectroutekaart, maar ook bij het ontwerpen van een oplossingsarchitectuur en het opzetten van tools en een team om je ideeën te realiseren.

Projectaudit en -optimalisatie

Een virtuele CTO zal een audit uitvoeren van je tech stack, productarchitectuur en ontwikkelingsprocessen om knelpunten te ontdekken die de groei van je bedrijf tegenhouden. Vervolgens stellen we een optimalisatieplan op en leiden we de uitrol van verbeteringen.

Project scaling

Als je je bedrijf wilt uitbreiden of nieuwe technologie wilt integreren, dan kunnen we dat ook. De virtuele CTO bedenkt een schaalstrategie, ontwerpt de nodige integraties en adviseert technici die zorgen voor verdere schaalbaarheid.

R&D

frontend.Een virtuele CTO houdt je onderzoeks- en ontwikkelingsproces in de gaten, onderhoudt en breidt je huidige technologie- en nalevingsbeleid uit en gaat op zoek naar de best passende technische oplossingen.

Technische due diligence

Met CTO as a Service win je de volgende investeringsronde of een vruchtbare samenwerking. We analyseren je product, architectuur, tech stack en workflows en stellen een roadmap voor productevolutie op zodat de belanghebbenden tevreden blijven.

frontend.Technologie-evangelisatie

Met CTO as a Service win je de volgende investeringsronde of een vruchtbare samenwerking. We analyseren je product, architectuur, tech stack en workflows en stellen een roadmap voor productevolutie op zodat de belanghebbenden tevreden blijven.

Wat maakt No Pulp een betrouwbare CTO as a Service partner?

We zorgen ervoor dat je alle voordelen haalt uit onze CTO-consultancydiensten met door CTO geleid onderzoek en ontwikkeling, competente strategiebepaling en deskundig toezicht, zodat je kunt genieten van technische uitmuntendheid, met beperkte risico's en geoptimaliseerde kosten.

Minder operationele risico's

Met een betrouwbare strategie voor risicopreventie en risicobeperkende procedures kun je erop vertrouwen dat je een kwaliteitsproduct aflevert, zelfs binnen een strak schema.

Geoptimaliseerde ontwikkelingskosten

Een doordachte strategie, een schaalbare architectuur en robuust technologisch leiderschap besparen projectbudgetten, waardoor onze CTO as a Service een investering is met een snelle ROI.

Mogelijkheden voor snelle bedrijfsgroei

Met zakelijke en technische kwesties die worden opgehelderd door een ervaren virtuele CTO, kun je de weg vrijmaken voor een snellere productevolutie en -uitbreiding.

Tevreden investeerders en leidinggevenden

Met een financiële planning voor de lange termijn en een duidelijke visie op de groei van je product, kun je er zeker van zijn dat je steun krijgt van investeerders en leidinggevenden.

Abonnementen

Onze betrokkenheid is flexibel en gebaseerd op toegevoegde waarde, niet op de werkelijke uren. uren, die slechts een indicatie zijn van de gemiddelde inzet over een langere periode. langere periode.

Adviserend

4 uur / week

 • Strategisch advies
 • Lean Start-up denken
 • Finetunen van het team
 • Best practices
 • GDPR & Security guidance
 • Cloud expertise
Plan een discovery call

Betrokken

1 dag / week

 • Alles in adviserend, plus:
 • Interim CTO
 • Recruitment van (permanent) CTO
 • Legacy migratie expertise
Plan een discovery call

On board

2 dagen / week

 • Alles in betrokken, plus:
 • Financiële verantwoordelijkheid
Plan een discovery call

Kunnen we je ergens mee helpen? 👋

Heb je een uitdaging? Je kunt altijd contact met ons opnemen, wat je vraagstuk ook is.

Plan een discovery call