Wij zijn No Pulp

Bij No Pulp werken meerdere online professionals met 1 doel, zorgen dat jouw website of app online presteert. We pakken nooit zomaar iets van de plank en helpen je altijd met maatwerk op lange termijn vooruit. Samen van jouw project een succes maken!

Lachen met klanten No Pulp
Lachen met klanten No Pulp

Stack

Wij werken alleen met de beste tools voor iedere job, dat verschilt dan ook per project. Over het algemeen maken wij gebruik van PHP8 en Laravel, dit is voor het gros van de online projecten een prima stack. Heb je meer specifieke wensen of heel veel traffic wat op jouw website of webapplicatie afkomt, dan zijn er misschien alternatieven nodig zoals Ruby on Rails of Golang. Mobiele apps worden volledig native gebouwd, zonder tussenkomst van allerlei compilers die slechte code tot gevolg hebben.

Ons kantoor

Ons kantoor is te vinden aan de Waarderweg te Haarlem. Vanuit onze locatie zijn wij je graag van dienst. Zit je met een vraag of zoek je naar de juiste oplossing voor jouw eigen situatie? Je bent altijd van harte welkom om eens bij ons langs te komen, te genieten van een lekkere kop koffie en samen met ons te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

15+ jaar online ervaring
39 koppen koffie per dag
1200+ regels code per dag
gave ideeën

Kunnen we je ergens mee helpen? 👋

Heb je een uitdaging? Je kunt altijd contact met ons opnemen, wat je vraagstuk ook is.

Plan een discovery call