Technische SEO Haarlem

No Pulp helpt jou met het fundament van jouw website: Technische zoekmachineoptimalisatie (SEO) in Haarlem. Een juiste basis is namelijk meer dan alleen een goed backlinkprofiel en kwalitatieve en leesbare content. Er komt ook een stuk techniek bij kijken. Door middel van rapportages en onze jarenlange ervaring maken wij inzichtelijk welke kansen nog onbenut zijn. Hierbij kun je onder andere denken aan paginasnelheid, afbeeldingen comprimeren, verkeerde redirects, foutcodes etc. Hierna maken wij een to-do lijst en gaan wij samen al deze onderdelen aanpakken.

Hoe technische SEO jouw positie kan stimuleren

Wanneer u best practices voor SEO implementeert, kunt u een toename van uw organisch verkeer verwachten. Waarschijnlijk ziet u ook een toename in het conversiepercentage en de verkoop van uw website als u een e-commerce- of b2b-website beheert. Hoe hoger je scoort, hoe meer clicks je website krijgt. Door technische SEO te implementeren, wordt het voor zoekmachines gemakkelijker om uw website te crawlen en te indexeren. Dit betekent dat meer mensen uw website kunnen vinden en bezoeken.

Wat is technische SEO en waarom is het belangrijk?

Hoewel SEO in de loop van de tijd is veranderd, zijn de kernprincipes om meer bezoekers naar uw site te trekken met behulp van organische zoekresultaten hetzelfde. Met andere woorden, de soorten zoekwoorden waarvoor u wilt rangschikken, de structuur van uw inhoud en hoe uw site wordt gehost, bepalen allemaal hoe succesvol deze is bij zoekmachines. Technische bureaus voor zoekmachineoptimalisatie hebben tot doel zoekmachines te helpen uw site gemakkelijker te indexeren.

SEO by design

Als u bij het bouwen van uw website geen best practices voor SEO gebruikt, loopt u veel kansen mis om meer bezoekers van zoekmachines zoals Google te halen. Technische SEO verwijst naar best practices om uw website te optimaliseren vanuit het oogpunt van een zoekmachinecrawler. Zoekmachines leggen sterk de nadruk op websites die gebruikers meer gebruiksvriendelijke en hoogwaardige ervaringen bieden, waardoor deze websites een hogere ranking krijgen. Dit betekent dat het essentieel is voor bedrijven in de wereld van vandaag om een solide technische SEO-basis te hebben.