TMS voor een efficiënter logistiek proces

Onze Transport Management Software (TMS) optimaliseert uw logistieke processen en vereenvoudigt uw transportactiviteiten. Dit leidt tot verschillende voordelen voor de gebruiker, zoals een verbeterde efficiëntie, kostenverlaging en een verhoogde klanttevredenheid. Bovendien biedt ons systeem oplossingen voor wegtransport, luchttransport en zeevracht, allemaal binnen één programma.

Onze TMS-oplossing: uw totaaloplossing voor transportbeheer

Als u op zoek bent naar een Transport Management Systeem (TMS) dat uw transport- en logistieke processen vereenvoudigt, dan is ons systeem de ideale oplossing voor u. Het is ontworpen om het plannen, beheren en factureren van transporten aanzienlijk eenvoudiger te maken.

Onze TMS-oplossing: uw totaaloplossing voor transportbeheer
Optimaliseer uw transportplanning

Optimaliseer uw transportplanning

Ons systeem is bijzonder handig voor expediteurs die gebruikmaken van lucht-, zee- en wegtransport. Met het transport planningssysteem kunnen gebruikers al hun transporten plannen en offertes opstellen, waardoor ze al hun transport operaties eenvoudig kunnen beheren en monitoren. Hierdoor is transportoptimalisatie mogelijk.

Vereenvoudig of automatiseer uw facturering

Een van de belangrijkste voordelen is dat ons systeem klanten in staat stelt om direct online te betalen, wat late betalingen voorkomt. Bovendien zorgt de naadloze integratie tussen het online systeem, geïntegreerde facturatie en uw boekhoudsoftware ervoor dat u nooit dubbel werk hoeft te doen.

Vereenvoudig of automatiseer uw facturering
Probeer het gratis met een gepersonaliseerde demo

Probeer het gratis met een gepersonaliseerde demo

Ons systeem is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, klaar voor direct gebruik. U kunt zelfs een gepersonaliseerde demo-omgeving in uw huisstijl krijgen om het systeem uit te proberen voordat u zich verbindt.

Cloudgebaseerd TMS voor gemak en efficiëntie

Onze software is volledig cloudgebaseerd, waardoor we updates snel, kosteloos en automatisch kunnen doorvoeren. Hierdoor profiteert u altijd van de nieuwste functionaliteiten.

Cloudgebaseerd TMS voor gemak en efficiëntie
Veilig, beveiligd en snel

Veilig, beveiligd en snel

We maken regelmatig back-ups van al uw gegevens, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het verlies van belangrijke informatie. Uw gegevens zijn 100% veilig in overeenstemming met de EU AVG-wetgeving.

Gebruik van de nieuwste technologieën, altijd up-to-date

Onze software is gebouwd met de nieuwste technologieën, waardoor u altijd in een veilige omgeving werkt en bijblijft met de nieuwste updates.

Gebruik van de nieuwste technologieën, altijd up-to-date

Bekijk ons TMS in actie.

Verhoog de efficiëntie, verlaag de kosten en verbeter de klanttevredenheid. Wegvracht, luchtvracht en zeevracht in één programma.

Boek een demo
Bekijk ons TMS in actie.
Optimaliseer je bedrijfsprocessen en bespaar kostbare tijd en middelen met onze bewezen aanpak.

Functionaliteiten van onze software

Onze gebruiksvriendelijke software bestaat uit verschillende volledig geïntegreerde componenten:

Transportplanning voor weg, lucht- en zeevracht

Plan individuele of meerdere transporten in slechts 3 eenvoudige stappen. Onze software ondersteunt wegtransport, lucht- en zeevracht, evenals expresdiensten.

Boekhouding en facturatie met verschillende belastingtarieven

Het factureren duurt slechts 10 minuten, waarbij u uw offerte direct kunt omzetten in een factuur. U kunt verschillende belastingtarieven toevoegen per factuurregel.

Rapportages over marges en omzet

Krijg direct inzicht in diverse rapportages met betrekking tot marges en omzet per transport, klant of project.

Projectmanagement

Beheer projecten met verschillende transporten, of het nu gaat om lucht-, zee- of wegtransport, dit is allemaal mogelijk binnen één project.

Koppelingen met apps en services

Onze software kan worden gekoppeld aan verschillende apps en services, waardoor u gebruik kunt maken van moderne integraties en uw processen kunt optimaliseren.

Automatische invoer in boekhoudsoftware

Synchroniseer eenvoudig facturen met onze boekhouding integratie, waardoor handmatige invoer van facturen verleden tijd is.

Ondersteuning voor 130+ betaalproviders

Accepteer online betalingen voor uw facturen, met ondersteuning voor diverse betalingsmethoden zoals Creditcard, Sofort en iDEAL. We kunnen verbinding maken met meer dan 130+ betalingsproviders zoals Mollie en Stripe.

Informatie inzien uit een WMS-systeem

Houd uw goederen gemakkelijk bij en biedt gemoedsrust aan uw klanten, ongeacht waar hun goederen zich bevinden.

Maatwerk mogelijk - uitbreiding en integraties

Heeft u een specifiek proces wat nog niet in het TMS staat? Of software wat u graag wilt koppelen aan het TMS? Dan kunnen wij dit op verzoek uitbreiden of integreren. U kunt dit vrijblijvend aan ons voorleggen om de mogelijkheden in kaart te brengen.

Wat andere klanten zeggen

Buus Logistics

Verhoogde efficiëntie, verlaagde de kosten en verbeterde klanttevredenheid. Wegvracht, luchtvracht en zeevracht in één programma.

No Pulp video player splash
IML - Messe Logistik

Centraliseerde hun offertes, database en facturen in een alles-in-één systeem, waardoor ze tot 30% van de tijd van hun medewerkers bespaarden

No Pulp video player splash