Hoe doen wij dat nou?

Cloud Software & Apps binnen budget & tijdschema

Kennismaking

Wil je processen verbeteren in jouw bedrijf of organisatie? Tijdens onze kennismakings sessies brengen we jouw wensen en eisen in grote lijnen in kaart. Wij leren jouw bedrijf kennen en jij leert onze top mensen kennen.

Start de kennismaking
Kennismaking
Analyse

Analyse

Tijdens de C-Level vergadering pakken we cruciale KPI-uitdagingen aan, zoals een foutenmarge van 10% bij productverzending, stellen we doelen voor een vermindering tot 0,5% en benadrukken we gestroomlijnde operaties voor verbeterde efficiëntie.

Op de werkvloer voeren we een gerichte on-site analyse uit gedurende een specifieke periode, betrekken we 2 tot 3 belangrijke stakeholders in strategische discussies om processen te verbeteren.

Het aanvalsplan omvat zorgvuldige documentatie van besproken KPI's, huidige processen en werknemersanalyses, als basis voor een transformerend scenario en gedetailleerde use cases die de beoogde verbeteringen levendig weergeven.

Verdiepen & start

Met zorgvuldige aandacht creëren we gedetailleerde schermworkflows en ontwerpen we nauwkeurige wireframes op ons flip-overbord, waarmee we klanten een levendige preview bieden van het uitzonderlijke eindproduct.

Aangedreven door geavanceerde modules in ons op maat gemaakte Laravel-framework starten we de technische ontwikkeling en gaan we op een naadloze reis naar een robuuste oplossing.

In onze toewijding aan snelle feedback versnellen we de lancering van een voorlopige versie, waardoor wendbare aanpassingen mogelijk zijn voor een verfijnde basis in latere ontwikkelingsfasen.

Verdiepen & start
Eerste inzichten & door

Eerste inzichten & door

Door gebruik te maken van inzichten uit onze minimum viable product (MVP), integreren we waardevolle feedback in het lopende ontwikkelingsproces voor een verfijnde projecttraject. Ons dynamische ontwikkelingsproces past zich aan aan de evolutie van jouw visie, waardoor optimale resultaten en klanttevredenheid worden gegarandeerd.

Met een robuuste CI/CD-infrastructuur en nauwgezette tests garanderen we de stabiliteit van de applicatie, waardoor een veilige basis wordt geboden voor voortdurend succes, en lossen we proactief unieke scenario's op voor een naadloze oplossing.

Lancering

Het lanceren van uw nieuwe proces wordt ondersteund door uitgebreide tests en is daarmee direct klaar voor implementatie in de echte wereld. Onze ondersteuning strekt zich uit van het aanmaken van gebruikersaccounts tot on-site hulp, wat zorgt voor een soepele overgang en optimale operationele prestaties.

Gedurende de eerste drie maanden ligt de nadruk van onze waakzame monitoring op gebruikerservaring en de vastgestelde KPI's, waardoor snelle aanpassingen mogelijk zijn voor voortdurende verfijning. Toegewijd aan voortdurende innovatie integreren we naadloos nieuwe functies om de efficiëntie van uw proces te verhogen en opkomende KPI's aan te pakken, waarbij we een nauwgezet proces initiëren voor aanzienlijke verbeteringen.

Lancering